PF 2014! | Platon.SK Blog

1

jan

PF 2014!

Do Nového roka 2014 želáme všetkým našim súčasným, ale aj budúcim zákazníkom veľa zdravia, štastia, lásky aj peňazí. So zdravím Vám asi veľmi neporadíme, jedine ak jednoduchou radou vyvarovať sa čo najviac sladených nápojov a cukru všeobecne, ale k peniazom môžete prísť napríklad aj tak, že premigrujete svoje služby od konkurencie na lacnejší variant u nás :-)

Uplynulý rok bol z hľadiska firmy celkom zaujímavý. Zaznamenali sme 23% rast, čo v dobe technologických startupov nie je asi mnoho, ale to všetko sme dokázali bez akejkoľvek reklamy alebo marketingu. Jedinou reklamou pre nás sú naši zákazníci. A tak nemáme inú možnosť, len im plniť to, čo im na očiach vidíme. V tomto trende plánujeme pokračovať aj v nadchádzajúcom roku, pričom samozrejme vieme, že je stále čo zrýchlovať a zlepšovať.

Veríme, že ste Nový rok oslávili v kruhu rodiny či priateľov. Ak vás zaujíma, ako to vyzeralo s internetovým trafficom na Silvestra o polnoci, pozrite si nasledujúci graf z našej serverovne.

Serverhousing traffic na prelome rokov 2013 a 2014

Serverhousing traffic na prelome rokov 2013 a 2014

Ďakujeme všetkým, že dali aspoň na chvíľku oddýchnuť našim serverom, switchom a routerom :-)

Pour Féliciter 2014!

Kauza “Hazard”
Kauza Hazard

Pozrite si reportáž TV Markíza o našom prípade neoprávnenej pokuty 20,000 EUR


Rekordér medzi servermi bežal 2487 dní
1.2 2019

Posledný januárový deň roku 2019 nám priniesol malé melancholické výročie. V USA sme vypli server, ktorý mal uptime 2487 dní. To znamená, že bežal bez prestávky, bez výpadku a bez reštartu takmer 7 rokov -- presnejšie 6 rokov, 9 mesiacov a 23 dní. Za ten čas prežil niekoľko DDoS útokov, ale aj zopár výpadkov elektriky, od ktorých ho zachránilo najmä to, že mal dva zdroje napájané z dvoch nezávislých vetiev. Se

čítať ďalej